Haberler, Etkinlikler

Disleksi ve Hiperaktivite Derneği Temsilciliği

Disleksi ve Hiperaktivite Derneği Temsilcisi Olmak İster Misiniz

Disleksi ve Hiperaktivite Derneği, özel öğrenme güçlüğü ve algılama farklılığı olan çocukların yanında olmaya devam ediyor. Türkiye genelinde büyümeye devam eden Disleksi ve Hiperaktivite Derneği’ne temsilci olarak başvurmak istiyorsanız CV’nizi hazırlamanız yeterli olacaktır.

Disleksi ve Hiperaktivite Derneği Temsilcisi Olmak İster Misiniz?

Disleksi ve Hiperaktivite Derneği web sitesinde de belirttiği gibi, “Disleksi, hastalık veya bozukluk değildir! Özel öğrenme güçlüğü ve algılama farklılığı olan çocuklarımızın yanındayız. Geleceğimizin Farkındayız…Farklıyız Çünkü Bu Farkındalığı ortaya çıkarmak için yola çıktık ve bu yolda yürüyoruz çocuklarımız için: Bilinçli bir kamuoyunun oluşturulması, Uluslararası Kongreler Düzenlenmesi, Ailelerimizin Bilinçlenmesi, Ailelerimize ve çocuklarımıza yönelik Atölyeler, Ülke çapında yaygınlaştırılması, Dünya standartlarına getirilmesi, Eğitim kadrolarının yetiştirilmesi, Özendirilmesi, Eğitim ve çalışmalarının yapılmasının sağlanması, Bilgi ve destek gereksinimlerinin karşılanması Özel Öğrenme Güçlüğünü (Disleksi, Diskalkuli, Disgrafi) doğru bir şekilde ifade edip, “hastalık” veya “bozukluk” olmadığını anlatmayı görev biliyoruz.” şeklinde açıklama yapmış ve özel öğrenme güçlüğü ve algılama farklılığı olan çocukların her zaman yanında olduğunu bir kez daha belirtmiştir.

Sizde Disleksi ve Hiperaktivite Derneği’nde temsilci olarak yer almak istiyorsanız detaylı bir şekilde CV’nizi, neden temsilci olmak istediğinizi ve hangi il/ilçe temsilcisi olmak istediğinizi [email protected] adresine yazmanız gerekmektedir.

YAZIYI PAYLA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir